OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747292
Menu
12014
Main Description
114383

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Κακού Υπολογισμού του Χρονου Μου

γνωστή και ως...

«Πριν Λίγες Εβδομάδες Ανέθεσα Κάποιες Από Τις Καθημερινές Μου Εργασίες Σε Δύο Πολύ Ικανά Άτομα και Ελευθερώθηκε Πολύς Χρόνος Για Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο Και Έχω Τη Δυνατότητα Να Δουλέψω Προσωπικά Με Περισσότερα Άτομα. Γι' αυτό Προσφέρω το Πλήρες Πρόγραμμα 6 Εβδομάδων Του Δικτυωτή του Μέλλοντος Σε Μία Πολύ Χαμηλότερη Τιμή!»

Εντάξει, ξέρω ότι αυτό δεν είναι ό,τι πιο επαγγελματικό έχω κάνει, αλλά τα δεδομένα είναι τα εξής... τους τελευταίους 2-3 μήνες, έχω μπει στη διαδικασία να αναθέσω σε άλλους κάποιες από τις δουλειές που κάνω σε καθημερινή βάση. Δουλειές όπως υπότιτλους, δημοσιεύσεις, emails, επεξεργασία βίντεο κλπ.

Δεν ξέρω αν το γνώριζες, αλλά ΟΛΑ όσα έβλεπες μέχρι πρόσφατα, περνούσαν 100% από το χέρι μου - τα έκανα όλα μόνος μου. Ε, αποφάσισα λοιπόν να αναθέσω κάποιες από αυτές τις εργασίες σε άλλους.

Ευτυχώς βρήκα ήδη δύο πολύ ικανά άτομα, τη Μαρία και τη Χρίστι που με βοηθάνε πάρα πολύ.

Κάνοντάς λοιπόν αυτό, υπάρχει κάτι που δεν υπολόγισα σωστά σε σχέση με το χρόνο μου.

Για την ακρίβεια, έπεσα αρκετά έξω στους υπολογισμούς μου.

Αναθέτοντας όλες αυτές τις εργασίες, απελευθερώθηκε αρκετός χρόνος για εμένα μέσα στην εβδομάδα. Μάλιστα για το Σεπτέμβριο και μέχρι μέσα Οκτωβρίου, έχει ελευθερωθεί τόσος χρόνος, που έχω τη δυνατότητα να δουλέψω με περισσότερα άτομα είτε με προσωπικό coaching, είτε στο πλήρες πρόγραμμα του Δικτυωτή του Μέλλοντος.

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί από εσάς που έχετε ήδη γραφτεί στο πλήρες πρόγραμμα 6 εβδομάδων του Δικτυωτή του Μέλλοντος ή που σκοπεύετε να γραφτείτε κάποια στιγμή στο μέλλον ή να δουλέψετε μαζί μου σε προσωπικό επίπεδεο κάνοντας coaching.

Οπότε σκέφτηκα ότι αν βγάλω σε προσφορά το Πλήρες Πρόγραμμα του Δικτυωτή του Μέλλοντος, ίσως να σε κάνω να ενεργήσεις πιο γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσω να γεμίσω το πρόγραμμα του Σεπτέμβρη και του Οκτώβρη με ραντεβού και συναντήσεις με ανθρώπους που θέλουν να προχωρήσουν την επιχείρησή τους πιο γρήγορα προς την επιτυχία... ανθρώπους όπως εσύ.

Οπότε αν ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ τότε μπορείς να ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που κάνω έκπτωση σε κάτι στο οποίο βάζω προσωπικό χρόνο και μάλλον θα είναι η τελευταία.

Δες τι λαμβάνεις:

  • 6 εβδομαδιαία μαθήματα
  • 3 προσωπικές συνεδρίες μαζί μου διάρκειας 20 λεπτών η κάθε μία
  • Πρόσβαση στην κλειστή ομάδα του Δικτυωτή του Μέλλοντος στο Facebook
  • Απεριόριστη υποστήριξη μέσω της ομάδας στο Facebook
  • Πρόσβαση σε όλο το υλικό για πάντα

Και όλα αυτά, με έκπτωση 16% αν πατήσεις στο παρακάτω κουμπί

 

Αλλά για να εκμεταλλευτείς αυτή την προσφορά, θα πρέπει να ενεργήσεις γρήγορα. Μέχρι αυτή την Παρασκευή 6 του μηνός θα πρέπει να γεμίσω το πρόγραμμα όλου του μήνα, οπότε σκέφτηκα να κρατήσω αυτή την προσφορά, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 5/9.

Η Προσφορά του Κακού Υπολογισμού του Χρόνου μου θα λήξει την
Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου

Αλλά καλό είναι να μην περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή... άλλωστε, όσο πιο γρήγορα αποκτήσεις πρόσβαση στα 6 μαθήματα, τόσο πιο γρήγορα θα δεις τα οφέλη στην επιχείρησή σου, όπως τα έχουν δει και πολλοί άλλοι σαν και εσένα.

Υπάρχει και ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Λοιπόν, υπάρχει και μία ακόμα μυστική προσφορά, την οποία θα σου την πω προσωπικά.

Αυτή είναι όμως μόνο αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις αν μπορώ να δουλέψω προσωπικά μαζί σου ως προσωπικός business coach για την επιχείρησή σου.

Αν θέλεις να μάθεις αν μπορώ να γίνω ο προσωπικός σου προπονητής στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου και να σου πω προσωπικά αυτή τη μυστική προσφορά, τότε μπες ΤΩΡΑ εδώ και ζήτα μία επιχειρηματική ανάλυση (είναι δωρεάν).

ΖΗΤΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
(Όταν σε καλέσω για να προγραμματίσουμε το ραντεβού, θύμισέ μου να σου πω την ειδική/μυστική προσφορά που ισχύει μέχρι την Πέμπτη 5/9)

Οπότε, αν έχεις σκεφτεί να μπεις στο πλήρες πρόγραμμα 6 εβδομάδων του Δικτυωτή του Μέλλοντος ή να κάνεις προσωπικό coaching μαζί μου, τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις - μπορείς να εξοικονομήσεις πολλά χρήματα και να εκμεταλλευτείς κάποιες από τις καλύτερες ιδέες ανάπτυξης της επιχείρησής σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ ή σε οποιουδήποτε άλλους είδους επιχείρηση έχεις. Αλλά θα πρέπει να ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ. Η προσφορά λήγει την Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου.

Αν ακόμα δεν έχεις παρακολουθήσει το 40λεπτο βίντεο του Επαγγελματία του Μέλλοντος, μπορείς να το βρεις παρακάτω. Μάλιστα, θα πρότεινα ΠΡΙΝ εκμεταλλευτείς την προσφορά κάνοντας την εγγραφή σου στο πλήρες πρόγραμμα των 6 εβδομάδων, ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το παρακάτω βίντεο.

Θα σου δώσει πάρα πολλές χρήσιμες και πρακτικές ιδέες και σε βοηθήσει να καταλάβεις αν το πρόγραμμα αυτό είναι για εσένα. Αλλά ΚΑΝΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

 

ΥΓ: Οι άνθρωποι που τα καταφέρνουν στο δικτυακό μάρκετινγκ ή στις επιχειρήσεις γενικότερα, δεν είναι πιο έξυπνοι από εσένα... απλά γνωρίζουν μερικά πράγματα κρίσιμης σημασίας, που χρειάζεται να μάθεις και εσύ. Αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο απ' όλα είναι καθοδήγηση και ενθάρρυνση. Απόκτησε πρόσβαση στο πλήρες πρόγραμμα του Επαγγελματία του Μέλλοντος ή ξεκίνα προσωπικό coaching μαζί μου και θα έχεις όλα τα μυστικά που χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου ως ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

*Αν επιθυμείς να κάνεις την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μπες εδώ.

Main Description
114361
© Copyright 2019 • Θεόδωρος Αραμπατζής • All Rights Reserved Ο Δικτυωτής του Μέλλοντος • Email: support@network-marketing.gr Τηλέφωνο: 2341070332 | Facebook Messenger
Footer
12019